Hvad betyder standen?

Simple Very Simple sælger genfremstillede maskiner, som er blevet testet og godkendt efter EU’s standarder. For at gøre det enkelt for dig at vælge, har vi indelt vores maskiner i tre klasser. Du kan vælge at se produkter i den ønskede stand i butikken.

Find den rigtige maskine for dig

⦿⦿⦿

3 tromler

Maskinen er som ny med enkelte ubetydelige små ridser, eller visuelle fejl, som typisk ikke ville være synlige efter installation. Fx fejl på sider eller bag på maskinen. Typisk har maskinen aldrig været taget i brug eller blevet anvendt i meget begrænset omfang fx til demonstration og lignende.

⦿⦿

2 tromler

Maskinen har enkelte ridser, og/eller mindre visuelle fejl. Der kan være mindre spor efter brug, som man vil bemærke, hvis man nøje vurderer maskinen.
Typisk har maskinen været anvendt i en kortere periode fra nogle måneder til 1-2 år.

⦿

1 tromle

Maskinen har nogle ridser, og/eller andre visuelle fejl samt spor af brug, som man kan bemærke: vi kalder det “love bumps” 😊  Maskinen har typisk været i brug i +2 år, og ikke mere end 4 år. I enkelte tilfælde kan maskinen, når der er tale om særligt attraktive kvalitetsmodeller have været i brug i 5-6 år.

Hvad stand passer til mine behov?

Prisen følger standen. Alle maskiner sælges med 2 års garanti og er testet, serviceret og klargjort af vores teknikere.

Kategorien 3 tromler er til dig, der vil have et produkt, der er næsten som nyt. 2 tromler er til dig, der ikke har noget imod, at man kan se at maskinen er brugt, men også har nogle krav til fremtoningen. Maskiner i kategorien 1 tromle er gode til dig, der mest fokuserer på funktionen og gerne vil have et prisbilligt brugt køb med den ekstra tryghed fra garantien.

Holdbarheden for alle tre produkttyper afhænger i høj grad af, at du husker at vedligeholde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne: Send en mail eller ring (+45) 24 89 95 60.

Se også vores FAQ.