Levering -  helt simpelt

 

 

Som standard leverer Simple, Very Simple til først kommende tirsdag eller fredag mellem kl. 08.00 og 17.00. Du vil på dagen for levering modtage et opkald ca. 30 min før leveringen ankommer til din adresse. 

Din bestilling skal være hos os senest kl. 12.00 om mandagen eller torsdagen før vi kan nå at få din maskine klar til levering dagen efter.  

Simple Very Simple samarbejder med specialiserede og erfarne transport- og installationsfirmaer, så du kan vælge at få levering i dit hjem, installation og/eller tilbagetagning af dit kasserede produkt. 

Leveringsmuligheder -  nemt

LEVERING TIL KANTSTEN
GRATIS

Inkluderet i prisen og går til kantsten.

Vi levere som standard først kommende mandag eller torsdag. 

Ved kantsten forstås det sted nærmest dit hjem hvor første løft skal ske det for eksempel være en trappe eller et indgangsparti, indkørsel eller lignende.

Hvis du foretrækker at få leveret i dit hjem og/eller ønsker installation kan du vælge en af de andre leveringsløsninger.

LEVERING I DIT HJEM:
+ 490 DKK

Hvis du for eksempel bor på 4. sal kan det være du ønsker levering i hjemmet så længe adgangsforholdende tilllader levering – produktet skal kunne komme gennem et indgangsparti mm kan du få levering i hjemmet. 

Hvis du er i tvivl om adgangsforholdende tillader levering i dit hjem kan du læse leveringsbetingelserne og/eller spørge os direkte. 

Husk at Simple, very simple ikke kan refundere din betaling for levering, hvis det er adgangsforholdende, der ikke tillader leveringen.

INSTALLATION:
+ 690 DKK

Simple, very simple samarbejder med erfarne installatører. Husk dog at installatørerne hverken er tømrere, elektrikere, eller VVSere. Det betyder at de kan tilslutte dit produkt til eksisterende installation af el, vand og afløb, men de kan ikke foretage ændringer i dine installationer eller andre fysiske forhold. 

Hvis du er i tvivl om det er muligt at tilslutte et produkt kan du gennemlæse leveringsbetingelserne og/eller spørge direkte.

Husk at Simple, very simple ikke kan refundere din betaling for levering, hvis det er adgangsforholdende, der ikke tillader leveringen.

Hver installation udover den første koster yderligere +300 DKK.

 

TILBAGELEVERING AF KASSERET PRODUKT GRATIS

Simple, very simple tilbyder at du kan aflevere dit kasserede produkt tilbage gratis – mange steder betaler du 300 kr. for tilbagelevering. 

Simple, very simple vil meget gerne genbruge dit gamle produkt ved at forsøge at gøre det klar til et nyt liv alternativt bliver reservedele genbrugt og rest bliver genavendt som metaller og plastik. 

For at gøre brug af den gratis tilbagelevering skal dit kasserede produkt afmonteres (frigøres fra el, vand og afløb; for integrerede produkter skal plader afmonteres), og stå klar på det tidspunkt og der hvor dit nye produkt leveres hvadenten det er ved kantsten eller i dit hjem. 

Hvis du er i tvivl om klargøring og afhentning kan du læse leveringsbetingelserne og/eller spørge direkte.