Find den rigtige maskine  for dig

Find den rigtige maskine for dig

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at finde den helt rigtige maskine til dit behov. Det gør vi ved at se igennem producenternes smarte salgsnumre, og gøre det gennemskueligt for vores kunder at finde de maskiner, der yder og fungerer bedst til behovet.

Hvidevarerne har forskellig kapacitet, energimærke, nogle har specielle funktioner, og ja, der er forskellige typer af bygget kvalitet, udseende og tilstand. 

Vi sælger kun nøje udvalgte maskiner blandt de seneste 5 års modeller, genfremstillet, testet og forberedt af erfarne teknikere i Danmark.

Graduering af stand

Simple Very Simple sælger genfremstillede maskiner, som er blevet testet og godkendt efter EU’s standarder. Men det betyder også, at der kan være forskel på, hvilken stand maskinen er i. Derfor har vi udformet en graduering, som er nem at forstå og gennemskue for dig som kunde.

Maskinen er som ny med eventuelle enkelte ubetydelige små ridser, eller visuelle fejl, som typisk ikke ville være synlige efter installation fx fejl på sider eller bag på maskinen. Typisk har maskinen aldrig været taget i anvendelse eller blevet anvendt i meget begrænset omfang fx til demonstration og lignende.

Maskinen har enkelte ridser, og/eller mindre visuelle fejl. Der kan være mindre spor efter brug, som man vil kunne bemærke, hvis man nøje vurderer maskinen.
Typisk har maskinen været anvendt i en kortere periode fra nogle måneder til 1-2 år.

Maskinen har nogle ridser, og/eller andre visuelle fejl samt spor af brug, som man kan bemærke: vi kalder det “love bumps” 😊 . Maskinen har typisk været i brug i +2 år, og ikke mere end 4 år. I enkelte tilfælde kan maskinen, når der er tale om særligt attraktive kvalitetsmodeller have været i brug i 5-6 år.