Find den rigtige maskine  for dig

Find den rigtige maskine for dig

Hvidevarer har forskellig kapacitet, energimærke, nogle har specielle funktioner, og ja, der er forskellige typer af bygget kvalitet, udseende og tilstand. Det kan derfor være svært at finde rundt i, så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål. 

Alle vores produktet er kvalitetssikret, serviceret, evt. repareret, testet, rengjort og klar til brug. Det sker på vores værksted i Søborg. Så de er Made in Denmark. Maskinerne som vi sælger er genbrugte eller kan fx være kasseret fordi de har fået en transportskade eller været genstand for en reklamation. De har ofte brugsspor og en ridse eller to.

Det er angivet i vores annoncer, hvis der er noget særligt i forhold til maskinens stand, som du skal være opmærksom på. 

Der følger 14 dages returret og 24 måneders garanti med alle køb hos Simple Very Simple. 

 

Graduering af stand

Simple Very Simple sælger genfremstillede maskiner, som er blevet testet og godkendt efter EU’s standarder. Men det betyder også, at der kan være forskel på, hvilken stand maskinen er i. Derfor har vi udformet en graduering, som er nem at forstå og gennemskue for dig som kunde.

Maskinen er som ny med eventuelle enkelte ubetydelige små ridser, eller visuelle fejl, som typisk ikke ville være synlige efter installation fx fejl på sider eller bag på maskinen. Typisk har maskinen aldrig været taget i anvendelse eller blevet anvendt i meget begrænset omfang fx til demonstration og lignende.

Maskinen har enkelte ridser, og/eller mindre visuelle fejl. Der kan være mindre spor efter brug, som man vil kunne bemærke, hvis man nøje vurderer maskinen.

Maskinen har nogle ridser, og/eller andre visuelle fejl samt spor af brug, som man kan bemærke: vi kalder det “love bumps” 😊 .