Hvorfor

Det moderne forbrugsliv – tag, lav, køb, brug og smid væk – er mange ting, men det er ikke bæredygtigt. I Danmark bliver der hver dag smidt næsten 3.000 hårde hvidevarer ud. Det bliver til mere end 1.000.000 vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, komfurer, og køle-fryseskabe om året – der simpelthen bare smides ud. Det giver naturligvis et enormt spild af naturressourcer og massiv forurening bla. af CO2 emissioner. Og det er tudetosset. Langt de fleste hvidevarer kan ret enkelt laves, så de er gode som ny igen. Det er bare alt for dyrt, hvis der skal en montør ud til dig, og hvis du skal betale den dyre pris for reservedele. Simple Very Simple har fundet en løsning på dette.

Hvad

Hos Simple Very Simple kan du købe bæredygtige hvidevarer. Hvidevarer, der ikke længere kan bruges bliver, inspiceret, testet, fixet og gjort klar til et helt nyt liv. Som det er idag kan Simple Very Simple genbruge 40% af alle hvidevarer. Med tiden vil vi kunne genbruge 70-80%. Når du køber hvidevarer fra Greenwashing sparer du naturen for udledning 227 kg CO2e og for brug af 55 kg. feq naturressourcer over en produkt-livscyklus hver gang du køber et produkt. Det er en forbedring, der med tiden vil bedres yderligere.når energiproduktionen i Danmark bliver helt grøn. Ved at vælge Simple Very Simple kan du reducere det massive overforbrug, forurening, CO2 udledninger og overforbrug af naturressourcer.

Hvordan

Når du køber Simple Very Simple hvidevarer skal du vælge hvilken slags hvidevarer du har brug for, og hvilken af vores tre kvaliteter du gerne vil have. Alle produkterne kommer med 2 års reklamationsret og 6 måneders garanti. Prisen inkluderer levering til kantsten og du kan vælge at tilkøbe levering i hus/lejlighed og installation. De fleste forhandlere tager 2-300 kr. for at tage dit gamle produkt med tilbage. Fordi Simple Very Simple elsker hårde hvidevarer har du mulighed for at sende dit gamle produkt med tilbage til Simple Very Simple uden beregning. Hvis Simple Very Simple kan bliver dit produkt genbrugt eller benyttet som reservedele ellers bliver det genanvendt hos en certificeret affaldsbehandler.